dilluns, 15 de desembre del 2014

Jornada "I vostè, com està? El suport a les persones que cuiden familiars malalts i/o dependents"


Cuidar a algú que s’estima pot ser molt gratificant. Però les responsabilitats de l’atenció i la cura continuada comporten també situacions i sentiments intensos de sobrecàrrega, de soledat i de tristesa.

Quan la cura és una feina intensiva i es compta amb pocs suports és fa difícil mantenir una feina a jornada completa, dormir una nit seguida o disposar de temps lliure per estar amb les amistats.

Tots els estudis demostren que les persones que cuiden tenen unes pitjors condicions de salut, una economia més precària i un risc important d'aïllament social.

Des de la Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores, volem aprofundir en aquesta realitat, alertant sobre els riscos per al benestar emocional i la salut que suposa l’atenció i la cura d’un familiar malalt o depenent.

I subratllar la importància del suport que poden rebre dels professionals dels serveis socials i de salut amb qui es relacionen.

Per aquest motiu el dimecres 21 de gener de 2015 organitzem la Jornada de treball "I vostè, com està? El suport a les persones que cuiden familiars malalts i/o dependents". Podeu trobar tot la informació aquí.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada