divendres, 18 de juny del 2010

Jornada "La conciliació laboral i familiar de les famílies amb dependents de grau i nens/es amb malalties greus"

El passat 17 de juny es va celebrar la jornada de treball "La conciliació laboral i familiar de les families amb dependents de grau i nens/es amb malalties greus" promoguda per la Xarxa de Suport a les Famílies Cuidadores.
 
La jornada va ser un espai de reflexió i anàlisi entorn a la necessitat d'establir mesures per a facilitar més disponibilitat i flexibilitat en els temps de treball per a les famílies amb dependents de grau i nens/es que pateixen malalties greus. D'aquesta manera es va aprofundir en la situació actual, es van recollir propostes i orientacions des de tres dimensions claus per abordar el repte de la conciliació: les lleis, la negociació col·lectiva i la responsabilitat social de l'empresa i de les organitzacions. 

L'acte va comptar amb la col·laboració de representants dels partits polítics majoritaris al Parlament de Catalunya, representants sindicals i de la patronal, experts en dret del treball, experts en responsabilitat social corporativa, i responsables de recursos humans de grans empreses. 

Tots els participants a la sessió van destacar que la conciliació laboral i familiar de les famílies cuidadores hauria de ser un dret reconegut legalment, i per descomptat, socialment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada